Onkológia

Szakrendelések

Onkológia

Onkológia Az onkológia a jó és rosszindulatú daganatos betegségek kutatásával, diagnosztikájával, kezelésével és gyógyításával foglalkozó orvostudományi ág. A daganatos betegek sokszor hosszabb-rövidebb ideje fennálló panaszokkal kerülnek a vizsgálatokra, és a szűrővizsgálatok alapján merülhet fel a daganatos betegség gyanúja. A daganatos megbetegedések bizonyos típusai viszont önvizsgálattal is felismerhetőek lehetnek. Érdemes minél korábban szakemberhez fordulni, hiszen az időben elvégzett szűrővizsgálatnak köszönhetően a betegség akár még panaszmentes állapotban is felismerhető és kezelhető lehet.

Ha bármilyen okból nem szeretne vagy nem tud otthonról kimozdulni, kedvezményes távkonzultációval is rendelkezésére állunk. Tudjon meg többet ide kattintva: https://dunamedicalcenter.org/hirek/telefonos-tavkommunikacios-szolgaltatas

Az onkológiai diagnosztikai vizsgálat

Az onkológiai diagnosztikai vizsgálat során lehet megbizonyosodni róla, hogy valóban daganat áll-e a tünetek hátterében.

Ha igen, akkor szükséges megvizsgálni a daganat nagyságát, szövettani típusát, az áttétek jelenlétét. Vizsgálni kell a beteg általános állapotát és a társ-, illetve kísérő betegségeket is.

Az onkológiai diagnózis

A diagnózis felállítása a beteg részletes kikérdezésével és fizikális vizsgálatával kezdődik. Ezt követik a műszeres és laboratóriumi vizsgálatok, melyek felderítik a kóros eltéréseket. A biztos diagnózishoz mintavételre, illetve hisztológiai vagy citológiai vizsgálat szükséges. Ennek segítségével megállapítható az is, hogy az elváltozás jó- vagy rosszindulatú.

A daganat kiterjedtségének felderítése is lényeges a pontos diagnózis felállításához. Ez történhet ultrahang, röntgen és más diagnosztikus eljárások segítségével is.

A Duna Medical Center szakorvosai másodvélemény nyújtásával is segítségükre lehetnek, hogy pontosabb, összetettebb képet alkothassanak állapotukról.

Dr. Németh Zsuzsanna
Dr. Németh Zsuzsanna
Onkológus
Prof. Dr. Bodoky György
Prof. Dr. Bodoky György
Onkológus
Prof. Dr. Pápai Zsuzsanna
Prof. Dr. Pápai Zsuzsanna
Onkológus
Dr. Németh Zsuzsanna
Dr. Németh Zsuzsanna
Onkológus
Prof. Dr. Bodoky György
Prof. Dr. Bodoky György
Onkológus
Prof. Dr. Pápai Zsuzsanna
Prof. Dr. Pápai Zsuzsanna
Onkológus
Szakorvosok böngészése

Árak
 • Onkológiai kontroll vizsgálat
  22 000 Ft
 • Onkológiai kontroll vizsgálat (Dr. Németh Zsuzsanna onkológus)
  38 500 Ft
 • Onkológiai konzultáció ultrahanggal (Dr. Németh Zsuzsanna onkológus)
  49 500 Ft
 • Onkológiai professzori kontroll vizsgálat
  24 200 Ft
 • Onkológiai professzori konzultáció
  35 000 Ft
 • Onkológiai szakorvosi vizsgálat
  30 000 Ft
Az árak tájékoztató jellegűek