Szülészeti csomagok

Szülészeti csomagok

Szülészeti csomagok A Duna Medical Center szülészetének filozófiája, hogy egyesítse magában a biztonságot, a szakmaiságot és a harmóniát. A biztonságot és a magas szakmai színvonalat komplex kórházi hátterünk, szigorúan ellenőrzött folyamataink és felkészült szakembergárdánk nyújtja. A harmóniát emberközpontú megoldásaink és a személyes igények széles körét kielégítő, barátságos környezet biztosítja. Szülészetünk gyakorlatában előtérbe helyezzük a természetes szülést, ugyanakkor élvonalbeli műtéti eszközparkunkkal és szakszemélyzetünkkel fel vagyunk készülve a szülő nők és a születendő gyermekek biztonsága érdekében szükségessé váló – akár tervezett, akár sürgős, a szülés folyamata során felmerülő - szülészeti műtéti beavatkozásokra is. Fontosnak tartjuk, hogy pácienseinknek ne csak biztonságos egészségügyi ellátást, hanem a biztonságérzetüket megalapozó, jól érthető tájékoztatást és lelki támogatást is nyújtsunk.

Szülészeti csomagjaink

Mindhárom szülészeti csomagunk tartalmazza a biztonságos és harmonikus szülés támogatásához szükséges szolgáltatásokat. Emelt szintű csomagjaink személyes igények szélesebb körű kielégítésére is hangsúlyt helyeznek és az orvosválasztás lehetőségét is tartalmazzák. Exkluzív csomagunk az újszülött bővített körű ellátási igényeit is kielégíti, és a szülésznőválasztás lehetőségét is tartalmazza.

Áraink 2022. június 1-jétől változnak. A részletekről kérjük, érdeklődjön munkatársainknál.

* Alap és Prémium csomag választásakor a szükség esetén nyújtott szolgáltatások díját a Duna Medical Center aktuális árlistája alapján számlázzuk.
** Igény esetén a 4. éjszakától minden további éjszaka díja 50.000 Ft.
*** Igény esetén a 4. éjszakától minden további éjszaka díja 75.000 Ft.
**** A fotózáson készült képekből fotócsomagok különböző méretváltozatokban külön rendelhetők.

Árak
 • Alap csomag
  655 000 Ft
 • Exkluzív csomag
  1 280 000 Ft
 • Prémium csomag
  955 000 Ft
 • Szülésznő választás - az ALAP csomag kiegészítéseként
  100 000 Ft
 • Szülészorvos választás - az ALAP csomag kiegészítéseként
  200 000 Ft
 • Választható: családi szoba 1 kísérővel, legfeljebb 3 éjszakára - a PRÉMIUM csomag kiegészítéseként
  134 000 Ft
 • Választható: családi szoba 1 kísérővel, legfeljebb 3 éjszakára - az ALAP csomag kiegészítéseként
  189 000 Ft
Az árak tájékoztató jellegűek