Orvosaink

Orvosaink

Balogh Orsolya

Balogh Orsolya

Szülésznő - választható
Elérhetőségek
szuleszet@dunamedical.com
+36 1 790 7080
Nyelvtudás
német, angol
Bemutatkozás, szakmai életrajz

Személyes bemutatkozás

Mindig tudtam, hogy az egészségügyi pálya áll a legközelebb hozzám, de úgy éreztem, hogy talán szülésznőként tudnék a legjobban kiteljesedni.

Szülésznői diplomámat a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán szereztem kiváló eredménnyel. Gyakorlati időszakomat az Uzsoki Utcai Kórházban töltöttem, ahol az első szülőszobai gyakorlatom során egy gyönyörű, természetes szülés részese lehettem. Ekkor vált számomra biztossá, hogy a világ legszebb hivatását választottam.

Diplomám megszerzése után a Maternity Szülészeti és Nőgyógyászati Magánklinikán, valamint a Bajcsy-Zsilinszky Kórház szülészeti osztályán dolgoztam, ahol tovább bővíthettem szakmai tudásomat.

Az nyújtja számomra a boldogságot, ha segítséget nyújthatok a leendő édesanyáknak a szülés nehéz, de annál csodálatosabb óráiban, és világra segíthetem a babáikat. A természetes, gyengéd szülés híve vagyok, fontos számomra a gátvédelem, és nyitott vagyok az alternatív megoldásokra is. Szakdolgozatomat is ezekből a témákból írtam, és úgy gondolom, hogy ezáltal még nagyobb betekintést nyerhettem az alternatív szülési megoldásokba. Arra törekszem, hogy a kismama a vajúdása során azt a támaszt és segítő társat lássa bennem, akiben maximálisan megbízik.

Tudásom folyamatos bővítése céljából minden lehetőséget megragadok arra, hogy konferenciákon, és szakmai továbbképzéseken vegyek részt.

Nyelvtudás
német, angol