Hírek

Hírek

Testsúly csökkentő műtét komoly árelőnnyel!

2022-04-05
Jelentős túlsúllyal él, és eddig nem sikerült tartós fogyást elérnie? Akkor érdemes most rászánnia magát, hogy megváltoztassa az életét, mert a megújulás lehetőségét most jelentős árkedvezménnyel kínáljuk! Ha 2022. április 6. és május 31. között bariátriai szakorvosi vizsgálaton vesz részt nálunk, és orvosi javaslat alapján az Ön műtétje elvégezhető, akkor az orvosával közösen kiválasztott bariátriai műtéttípus árából 224 ezer forint kedvezményt biztosítunk Önnek. Ebből akár a ruhatárát is megújíthatja majd.
Testsúly csökkentő műtét komoly árelőnnyel!

A kedvezményes időszakban a gastric bypass (gyomorbypass) műtétet 2.174.000 forint helyett 1.950.000 forintért, a gastric sleeve (csőgyomor) műtétet pedig 2.124.000 forint helyett 1.900.000 forintért végezzük el. A műtéttípust a személyes adottságai tükrében várható egészségnyereség és az esetleges kockázatok orvosi mérlegelése alapján javasolt kiválasztani.

A beavatkozást követően a testsúlycsökkenés mellett számos, a túlsúllyal összefüggő betegség állapota is javul, sok esetben gyógyul. Ilyen például a 2-es típusú cukorbetegség, a magasvérnyomás-betegség, a magas koleszterin szint, az alvási apnoe, a nemzőképtelenség vagy az ízületi kopás. A fogyással meghatározóan csökken számos daganattípus kialakulásának valószínűsége, és javul az önbecsülés, a magabiztosság is.

Összességében a műtéten átesett betegek életminősége és élettartama is javul. A beavatkozást követő 18-24 hónap alatt a páciensek általában a súlyfeleslegük 70-80 %-át leadják, a sikerhez azonban a műtéten kívül életmódváltás is szükséges.

A modern, laparoszkópiás műtéti eljárásnak köszönhetően a kórházi tartózkodás rövid: a műtétet követő második nap reggelén a páciensek általában hazamehetnek, és ha nem fizikai munkát végeznek, akkor 5 nap múlva a munkába is visszatérhetnek.

Az akció igénybevételének feltételei:

  • A műtét előtt, 2022. május 31-ig bariátriai sebészeti szakorvosi konzultáción kell részt venni a Duna Medical Centerben.
  • A műtéti beavatkozásnak legkésőbbi 2022. október 31-ig meg kell történnie.
  • A műtét előtt el kell végeztetni az előírt kivizsgálásokat.
  • A páciensnek egészségi állapota alapján alkalmasnak kell lennie a műtét elvégzésére.

A bariátriai sebészeti konzultációs időpontokat és a műtéti helyeket a jelentkezések sorrendjében töltjük fel.

Bariátriai műtéteinkről (gastric bypass, azaz gyomorbypass műtét és gastric sleeve, azaz csőgyomor műtét) itt olvashat további részleteket. 

Tekintse meg rövidfilmünket, melyben a Duna Medical Center bariátriai sebésze, dr. Vasas Péter beszél a testsúlycsökkentő műtétekről.

Jelentkezés: +36 (1) 790 7070